Moja zgodba

Odločitev, da grem študirat psihologijo, je bila mladostniško nevedna. V Ljubljano sem šla brez pričakovanj in strahov. Izkazalo se je, da sem izbrala težek študij, vendar sem čutila, da sem na pravi poti. 

Dajmo na stran dejstvo, da uradna psihologija ne priznava astrologije – področje je bilo pisano na kožo moji vodnarski naravi. Usmerjena v neobičajno, odprta do novega in nenavadnega, kritična in razmišljujoča – psihologijo sem vzljubila. 

Štiri leta so hitro minila in znašla sem se tam, kjer sem rekla, da nikoli ne bom – za katedrom. Nekaj, kar sem mislila, da bo trajalo eno leto, se je razvleklo v 15 dolgih, stresnih in hkrati čudovitih, hvaležnosti in frustracij polnih let. V tem času sem odrasla, ugotovila, da imam res rada te zmedene, iskrene in strastne mladostnike, rodila dva čudovita otroka, ki mi parata živce in me spravita v jok s svojo ljubeznijo, šla do dna in nazaj s partnerjem, se naučila živeti z dvema kroničnima boleznima svoje hčerke in predvsem vedno znova izgubljala in našla samo sebe. 

Vse te izkušnje so me oblikovale, preizkušale in silile, da se spreminjam, rastem, širim svoje korenine in svojo krošnjo.

Moja strast

Težko bi rekla, da imam kakšno strast in hkrati bi težko rekla, da imam samo eno. Od nekdaj se brez težav izgubim v knjigi, svoje baterije napolnim v naravi, zadnje čase ne morem brez joge in meditacije. Vsemu naštetemu je skupno, da sem strastna v iskanju notranjega miru, sledenja svoji intuiciji in svojim čustvom. 

V integrativni terapiji mi je najbližji koncept kaosa in reda. Življenje je spirala, kjer se red spremeni v kaos in iz njega zraste nov red na višji stopnji. Brez kaosa ni rasti. To me tolaži v težkih trenutkih mojega življenja ter življenja klientov.

Moji cilji

V naključnem vrstnem redu si želim biti dovolj dobra mama in žena. Dovolj dobra terapevtka in oseba. Dovolj dobra prijateljica. Pomagati ljudem, ki me izberejo, kolikor najbolj lahko. Se večno izobraževati, ohraniti stik z otrokom in uporniško najstnico v sebi. Prispevati k prepoznavnosti in razvoju integrativne terapije v Sloveniji – ker je res dobra!